Få 3 tidningar för 179 kr. + gåva: Set med tre olika precisionsverktyg
Få 3 tidningar för 179 kr.
+ gåva: Set med tre olika precisionsverktyg
Dölj

Få 3 tidningar för 179 kr.
+ gåva: Set med tre olika precisionsverktyg
– Spara 598 kr

Totalpris inkl. leverans
179 kr
 1. Välkommen till en värld i krig
 2. Vi berättar om de avgörande slagen, de största fältherrarna och om vapnen och doktrinerna som vann striderna
 3. Vi tar ditt militärhistoriska intresse på allvar och ger dig de bästa artiklarna om teknik och taktik

Set med tre olika precisionsverktyg

Värde: 499 kr.

Högre precision – bättre resultat

Oavsett om du ska kapa kakel, anpassa golvbrädor eller göra möbler med dolda träfogar är du välförsedd med de här tre olika precisionsverktygen i verktygslådan.

Läs mer

 1. Borrjigg
  Med borrjiggen har du möjlighet att göra starka, dolda fogar. Borrjiggen, som är gjort av robust aluminium, ser till att dina fogar alltid blir starka och exakta. Med borrjiggen kan du försänka skruvar i en vinkel så att det är lätt att göra stadiga fogar som inte är synliga.
  Setet innehåller borr i tre olika storlekar plus tre borrstopp, så att du alltid kan välja precis det verktyg som passar för uppgiften.
 1. Multivinkel
  Med en multivinkel kan du mäta besvärliga och sneda vinklar helt exakt, för att därefter överföra dem till det material som du ska arbeta med.
  Multivinkeln är till stor hjälp vid sneda vinklar när du sätter kakel, till klinkerna på golvet i badrummet eller för att markera en vinkel på en bit trä.
  Multivinkeln kan justeras åt fyra olika håll och därefter låsas fast, så att du kan ta med dig måttet till där du ska såga eller kapa. Multivinkeln är därför till stor hjälp vid en lång rad olika gör-det-själv-projekt.
 1. Profilmall
  Profilmallen är genialisk om du ska såga ut runt oregelbundna former. Exempelvis om en golvbräda ska passa runt ett dörrfoder eller för en utsågning runt ett rör. Profilmallen fungerar så att du lägger den mot ett material och de många små stiften i profilmallen formas till en exakt mall som motsvarar materialets profil.
  Profilmallen är hela 26 cm lång, så den kan nå även över stora material.

Andra erbjudanden från Militär Historia

Välkommen till militärhistorien!

Tidningen Militär Historia går på djupet med allt som har med militärhistoria att göra. Vi berättar om de avgörande slagen, de största fältherrarna och om vapnen och doktrinerna som vann striderna. Oavsett om du är intresserad av andra världskriget eller äldre slag, av svenska bedrifter eller stormakternas kamp, så skriver vi om det. Alltid kunnigt, initierat och med de bästa bilderna och förklarande grafik.

Med en prenumeration på Militär Historia får du din tidning i brevlådan portofritt en gång i månaden. Dessutom kan du läsa din tidning genom appen Wype, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor.

Jag och hela redaktionen önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

Roger von Bonsdorff, Redaktör

En värld i krig.

5
59%
4
26%
3
9%
2
5%
1
1%

4.3 av 5 stjärnor
239 undersökningar

Det säger läsarna

Militärhistoria när den är som bäst !

Ulf Sonnerbäck

Kvaliteten på artiklarna och informationen, mycket bättre än andra liknande tidningar.

Karl Stavaeus

Intressanta och korrekta artiklar. Väl varierat innehåll mellan närtida, medeltida och antik krigshistoria.

Bengt-Göran Rosqvist

En bra blandning av äldre och nyare tiders militärhistoria. Trovärdiga skribenter med signerade artiklar. Bra bilder, kartor och illustrationer.

Göran Henriksson

Det förflutnas långa skuggor som sträcker in i vår tid hamnar med denna tidnings hjälp i dagsljuset och förklarar därmed även åtskilligt av nutidens händelser och skeenden...

Jan Hyllengren

Menu

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 tidningar för 179 kr.
+ gåva: Set med tre olika precisionsverktyg

179 kr
Spara 598 kr!